Vindbaarheid

Wilt u online ondernemen, dan moet u eerst online gevonden worden. Heel veel internetgebruikers navigeert via zoekmachines en gebruikt deze bij het oriënteren op hun eerste aankoop. Een hoge positie in Google, betekent meer bezoekers op uw website. Belangrijk dus om gevonden te worden.

Vindbaarheid in Google

De websites die wij bouwen zijn standaard al zeer gebruiksvriendelijk voor zoekmachines. De opbouw van het WordPress systeem en de templates die wij bouwen zorgen voor een hoge vindbaarheid in Google. Voor de Nederlandse markt is dit de belangrijkste zoekmachine, aangezien de meeste mensen Google gebruiken om te zoeken op het web. Daarnaast ontwikkelen wij altijd een responsive design.  Een functionaliteit die er voor zorgt dat uw website beter wordt gevonden in Google. Sterker nog, zoekt uw klant op een mobiele telefoon of tablet in Google naar uw producten of diensten en is uw website hier niet voor geschikt? Dan is de kans groot dat uw website niet of nauwelijks gevonden wordt.

Wat kunt u zelf doen om vindbaarheid te vergroten?

U kunt zelf ook letten op een aantal zaken om uw vindbaarheid te verbeteren. Dit heeft te maken met hoe u uw teksten schrijft. Denk bijvoorbeeld aan;

  • Maak gebruik van kopjes in uw tekst.
  • Laat kernwoorden, waar u op gevonden wilt worden, regelmatig terug komen in uw teksten.
  • Kies een goede domeinnaam.
  • Plaats regelmatig nieuwe inhoud.
  • Schiet niet door in bovenstaande, want Google straft ‘misbruik’!

Uw website nog beter vindbaar maken

Naast bovenstaande zijn er tal van andere mogelijkheden om een website beter vindbaar te maken. Uw website optimaal vindbaar maken, is onder andere afhankelijk van de structuur van uw site, de inhoud van uw content, technische eisen die zoekmachines stellen aan sites en de interactie met andere sites. Door dit af te stemmen op uw doelstellingen, kunt u op een effectieve manier hoger in de zoekresultaten van Google verschijnen. Heeft u hier interesse in, dan kunt u bij online marketing lezen wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.