CMS systeem

U wilt gemakkelijk zelf uw website(teksten) kunnen beheren. Dit kan via een CMS systeem. Een CMS systeem is een ‘online’ programma waarin u uw website kunt beheren. U kunt zelf gemakkelijk aanpassingen doen op een website. Zonder kennis te hebben van programmeertaal kunt u teksten wijzigen, pagina’s toevoegen en afbeeldingen plaatsen zonder hulp van een websitebouwer.

WordPress website

Onze websites worden gebouwd met WordPress. Dit betekent dat wij gebruik maken van de functionaliteiten van WordPress en op basis van WordPress eigen templates ontwikkeld hebben. Dit biedt voor u de voordelen dat u kunt beschikken over een goedkope standaard website met een eigen persoonlijke uitstraling.

Gebruiksvriendelijk

WordPress is een gebruiksvriendelijk systeem waarin u gemakkelijk aanpassingen kunt doen. Daarnaast is WordPress een open source systeem. De voordelen hiervan is dat WordPress continue wordt doorontwikkeld. Zo is het systeem altijd up to date. En zijn er nieuwe ontwikkelingen dan kunnen we deze gemakkelijk en snel voor u ombouwen naar een functionaliteit voor uw eigen website.

Werken met WordPress

Wanneer u klant bij ons bent, krijgt u van ons een handleiding om te kunnen werken met WordPress. Daarnaast kunnen wij u of uw medewerkers ook een cursus (van … uur) geven, om het systeem onder de knie te krijgen. Wilt u het beheer, om welke reden dan ook, uit handen geven dan doen we dit graag voor u.

WordPress website laten maken

Wilt u na het lezen van de voordelen van een WordPress website ook gebruik maken van dit systeem voor uw website? Bekijk dan onze werkwijze, onze templates of neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag verder.