Responsive website

Uw website moet leesbaar en goed vindbaar zijn. Zeer belangrijk, want waarom heeft u anders een website? Wij maken altijd een ontwerp waarbij uw website altijd goed leesbaar is, zowel op een computer, tablet als mobiele telefoon. Daarvoor hoeven wij niet aparte ontwerpen te maken voor zowel een computer, tablet als telefoon. Wij zorgen er voor dat u website automatisch reageert op het type systeem dat uw klant gebruikt en dus altijd goed leesbaar is. Uw website is responsive.

Wat is een responsive website?

Een responsive website is een website die zich aanpast aan het scherm waarmee de bezoeker de website bekijkt. De bezoeker kan een website bekijken met een gewone computer (desktop monitor), een smartphone of een tablet. In al deze gevallen is dit geen probleem, aangezien de layout zich aanpast aan het scherm. Probeert u het maar eens als u nu op een gewone computer zit. Klik rechtsboven op het kleine vierkantje om uw website te verkleinen. Door rechtsonder op het websitescherm te klikken en de muis te bewegen, maakt u uw website kleiner en groter. Als u dit doet, ziet u ook dat de tekst en het menu mee verandert  en dus ook goed leesbaar is op een kleiner scherm. Welk apparaat uw bezoeker ook gebruikt. Teksten blijven goed leesbaar zijn en ook het navigeren op uw website zal niet voor problemen zorgen.

Waarom responsive website

De cijfers zijn duidelijk. Steeds meer mensen maken gebruik van hun tablet of smartphone om een website te bezoeken. SiteWeb vindt het daarom vanzelfsprekend om alleen nog maar websites te bouwen met een responsive design. Wij vinden een responsive design een must voor u als klant. En wij vinden het een gemiste kans als uw design niet responsive is. Zodoende bieden wij niet eerst iets anders aan. Voor ons is een responsive website inmiddels de standaard. Hiermee krijgt u een website die voldoet aan de eisen van deze tijd.