Werkwijze

Voordat wij beginnen te werken aan uw nieuwe website, doorlopen wij een aantal stappen met u. Zo is het voor beide partijen helder welke richting wij samen opgaan.

Website – Uw wensen

Vanaf het eerste contactmoment is het zaak om te inventariseren wat uw wensen en behoeftes zijn. Zo kunnen wij toetsen wat de meest geschikte oplossing (standaard template of maatwerk) voor u is.

Website – Offerte

Na de inventarisatie van uw wensen maken wij een offerte voor u op. Zo is duidelijk wat uw kosten zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. Bent u tevreden over ons aanbod, dan gaan wij graag met u een samenwerking aan.

Website – Bouwen

Na akkoord, van uw zijde, beginnen wij met het bouwen van uw nieuwe website. De duur van de bouw is afhankelijk van het soort website en uw wensen daarbij. Heeft u een standaard template, dan gaan wij uit van een oplevering van ongeveer een week. Voor maatwerk website geven wij in de offerte een richttijd aan.

Website – Content

Tijdens het bouwen van de website ontvangen wij graag van u het logo, teksten, afbeeldingen en/of video’s. Beschikt u niet over een aantal van deze zaken, dan kunnen wij voor u kijken wat er mogelijk is. Dit zal ter sprake komen bij ons eerste contact.

Website – Oplevering

Na het bouwen van de website gaan wij deze testen en geven wij u de mogelijkheid om het eindresultaat te beoordelen. Wanneer dit akkoord is bevonden, zullen wij de website voor u live zetten.

Website laten maken

Bent u net zo enthousiast als wij zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook een verzoek achter laten zodat, wij contact met u opnemen.