Online marketing

U wilt met uw bedrijf groeien; meer bezoekers naar uw website, meer omzet. SiteWeb kan u hierbij helpen. Online marketing is tegenwoordig van groot belang. Het overgrote deel van uw klanten is online. Belangrijk dus dat u daar ook wordt gevonden. Of u nu meer uit uw huidige website wilt halen of het wilt combineren met een nieuwe professionele website van ons? Het kan allebei.

Online marketing is tegenwoordig een van de belangrijkste onderdelen van je marketingstrategie. De klant is gewend om altijd en overal te kunnen beschikken over alle informatie. Uw producten of diensten zoeken en vergelijken en uw service beoordelen, is tegenwoordig met enkele muisklikken gedaan. Belangrijk dus dat uw bedrijf goed zichtbaar is.

Online marketingmix

Er zijn verschillende mogelijkheden om online beter zichtbaar te zijn. U kunt zoekmachinemarketing inzetten, uw website technisch aanpassen of teksten laten (her)schrijven. Allemaal dingen die u helpen om hoger in Google te komen. Tegenwoordig kijkt Google echter nog verder. Gebruikt u social media of filmpjes, is uw website responsive en plaatst u regelmatig nieuwe teksten? Daarom is het het beste om een combinatie te maken; de juiste marketingmix.

Gratis advies op maat

Wij helpen u graag om te kijken welke marketingonderdelen voor u effectief zijn. We bepalen gezamenlijk welke doelstellingen u heeft. Daarna geven wij een gratis advies over hoe u online marketing het beste in kunt zetten. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook helpen met de uitvoering. Onze marketingstrategie is in ieder geval:

  • Maatwerk, want uw organisatie is uniek.
  • Praktisch, u kunt het zelf uitvoeren, maar wij kunnen het ook voor u doen.
  • Toekomstbestendig, want contentmarketing levert op de lange termijn veel op.
  • Zoekmachinevriendelijk, want in Google wilt u gevonden worden.
  • Budgetgericht, want ieder bedrijf heeft een eigen budget.
  • Tijdsvriendelijk, het moet natuurlijk wel bij uw capaciteit passen.

Zoekmachinemarketing
Adverteren via Google waardoor u goed gevonden wordt.

Zoekmachineoptimalisatie
Hoog in de onbetaalde resultaten van Google? Wij helpen u met het verbeteren van uw website en teksten voor een beter resultaat.

Social media
Uw informatie daar waar uw klant is.

Content marketing
Het verbinden van klanten aan uw organisatie door kennis delen en de dialoog aan te gaan.

E-mail marketing
De contactgegevens van uw klant bij u bekent.

Analyse
Welke onderdelen van uw website scoren goed (toptaken), waar moet uw bedrijf zich meer op richten?