Maatwerk website

Heeft u specifieke wensen? Dan leveren we u graag een maatwerk website. Met een website op maat kunnen we inspelen op uw specifieke wensen qua design, inhoud en functionaliteiten. De kosten voor een website op maat zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen, maar het hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij vinden het belangrijk dat u een kwaliteitswebsites krijgt, die ook bij uw budget past. Wij gaan er vanuit dat we in een persoonlijk gesprek elkaar altijd kunnen vinden.

Hoe werkt een maatwerk website?

Bij een website op maat bespreken we vooraf nauwkeurig met u uw wensen. We brengen aan de hand van een plan van eisen en wensen als uw wensen en behoeften in kaart. Zo hebben wij een duidelijk beeld van de ideale website die u voor ogen heeft. Tijdens dit gesprek adviseren wij u over welke functionaliteiten goed tot hun recht komen bij uw website. Door onze ervaring uw en uw visie op uw bedrijf komen we tot de ultieme website. Uw online visitekaartje.

Offerte

Wanneer we beiden een duidelijk beeld hebben van wat het eindresultaat moet worden, brengen wij een offerte voor u uit. Deze offerte bestaat uit een vaste prijs. Zo is voor u vooraf duidelijk wat de kosten zijn. In de offerte nemen we ook een planning op voor de oplevering van de website.

Bouwen website

Is de offerte door u voor akkoord getekend, dan gaan wij voor u aan de slag. Wij bouwen uw (nieuwe) website. Ook wordt uw website aangemeld voor Google en Google analytics. Tijdens het bouwen van de website ontvangen wij graag van u het logo, de teksten, afbeeldingen en/of video’s. Beschikt u niet over een aantal zaken? Wellicht kunnen wij wat van u overnemen. Dit komt ter sprake tijdens het gesprek.

Testen website

Na het bouwen van de website gaan we deze testen en geven wij u de mogelijkheid om het eindresultaat te beoordelen. Na eventuele aanpassingen van uw kant, geeft u akkoord voor uw website. En volgt het gebakmoment; uw website gaat live. Met maatwerk heeft een eigen en unieke website.

Uw eigen website?

Bent u net zo enthousiast als dat wij zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook een verzoek achter laten, zodat wij contact met u opnemen.