Apps

Bij SiteWeb kunt u naast webapplicaties zoals websites en webshops ook terecht voor mobiele apps. Apps zijn (vaak kleine) software programma’s die je kunt gebruiken op mobiele toestellen zoals tablets, smartphones en computers zelf. Apps zijn er in allerlei soorten en vormen.

 

Waarom apps?

Wie heeft het nou niet? Steeds vaker betrapt je de jongste en ook de oudste generatie erop. Smartphones of tablets. We leven in de tijd waar een smartphone niet weg te denken is uit ons leven. Het is voor bedrijven daarom ook een extra middel om de potentiële klanten te bereiken.

 

iOS en Android

Mobiele apps zijn te verdelen in twee categorie. Apps voor het besturingssysteem van Apple toestellen, iOS. Onder Apple toestellen vallen onder andere iPhone en iPad. Andere categorie zijn de apps voor het besturingssysteem van Google, Android. Android toestellen zijn onder andere toestellen van Samsung en HTC.

 

Apps bij SiteWebapp ontwerp

  • uitgebreide websites (webapp)
  • mobiele apps voor iOS
  • mobiele apps voor Android
  • en meer

 

 

Bent u opzoek naar een applicatie en heeft u hier een idee over of heeft u vragen of zelfs behoefte aan wat tips. Neem contact op met ons en wij helpen u graag.